Wie zijn wij?

Wij zijn een bontgezelschap met mensen uit allerlei lagen van de bevolking met of zonder rugzakjes, bij ons moet iedereen zich zelf kunnen voelen en zijn. Er zijn sportclubs voor voetballers , volleyballers, hockeyers enz…………. maar voor gamers bestond er niets , ja je eigen slaapkamer of de zolder. Wat wij willen is de “verschillende skills” van een gamer verfijnen en trainen om ervoor te zorgen dat hij of zei vele prijzen gaan pakken op verschillende soorten van toernooien b.v. online bij de club of op livetoernooien b.v. gamescon, firstlook enz.; 1v1 2v2 3v3 enz.; dus zowel individueel als in team verband willen we gaan mee doen.

Doelstelling E-sportclub:

Onze doelstelling een vergeten doelgroep, de ” gamende jeugd”. Dit wil zeggen jeugd die op hun slaap-/zolderkamer alleen of samen met hun online vrienden, sommigen hebben er honderden, gamen tot diep in de nacht en ongecontroleerd. Bij de E-sportclub willen we een community creëren waar ierdere gamer zich thuis voelt en begrepen word. Je krijgt al gauw een stempel als “verslaafde gamer”, wij willen en kunnen clinics organiseren met behulp van Stichting verantwoord gamen. Verder willen wij het obesitas probleem bij jongekinderen aanpakken door middel van onze dansmatten te promoten bij verschillenden wijkvoorzieningen zoals Het Ni’je Terphoes, Stroinkshuis en Lumen. Dit moet nog ingang gezet worden als onze dansmatten worden gereviseerd.

Maatschappelijke doelen van de E-sportclub:

Wij als E-sportclub werken met *contributie abonnementen en **losse toegangsprijs. Dit geld wordt weer in de club gestoken door middel van aanschaf software en prijzen voor toernooien enz.. Samen met Sven willen wij gezinnen die niet de financiële middelen hebben om hun kids de mogelijkheid te geven om op een game pc of consoles zoals Playstation en Xbox te spelen en daarvoor stellen wij een aantal plaatsen beschikbaar voor deze gezinnen. Het screenen van deze gezinnen gaat i.o.m. Sven. Verder willen wij uit alle wijken van Enschede kids die game-minded zijn uitnodigen om een kijkje te nemen in onze gezellige community waar we willen gamen, lachen, praten en nog veel meer leuke dingen doen. de E-sportclub staat voor saamhorigheid, openheid en zelfontplooiing.